Belajar bertutur bahasa Inggeris dengan anak anda

Kursus belajar bahasa inggeris untuk yang berusia 2-6 tahun

Apakah itu Lingumi?

Lingumi mencipta pelajaran bahasa Inggeris terbaik dunia untuk anak anda, pada bila-bila masa mereka ingin belajar. Kami telah mentransformasikan cara pembelajaran: anak anda akan belajar bertutur bahasa Inggeris dari awal, menggunakan pelajaran yang direka bentuk oleh Guru Lingumi, dan dipersembahkan melalui teknologi pintar kami. Dengan permainan pembelajaran interaktif, teknologi suara AI, dan tugasan yang menggalak keyakinan, anda akan mengagumi betapa cepatnya anak anda yang berusia 2-6 tahun mula bertutur dalam bahasa Inggeris dengan penuh keyakinan

Mendaftar untuk mencuba 5 pelajaran secara percuma!

Saya telah mengambil tempoh percubaan dengan anak perempuan saya, dan apa yang boleh saya katakan? Ia sangat menyeronokkan. Sebagai seorang guru bahasa Inggeris di sekolah rendah, saya sangat berpuas hati apabila pasukan Lingumi melaksanakan cadangan kandungan dengan pantas dan produktif.

Mirja & Emil

Austria

Antara muka yang mudah dan menarik boleh membimbing kanak-kanak dengan pantas untuk belajar melalui bermain. Ibu bapa boleh menyertai kumpulan pembelajaran bersama untuk mendapatkan lebih banyak masa interaksi dengan Cikgu Toby. Pelan pembayaran menjadikan Lingumi sangat berpatutan untuk ibu bapa. Terima kasih Lingumi kerana membantu Lily belajar cara untuk bertutur bahasa Inggeris dari awal dengan yakin.

Ada & Lily (Umur 4)

Taiwan

Saya sangat suka bermain Lingumi dengan anak saya. Kami memberikan dia kebebasan untuk bermain dan memilih apa yang dia ingin main. Saya sangat berbangga dan gembira melihatnya apabila dia belajar bertutur bahasa Inggeris secara semula jadi.

Dan & Yoshen

Taiwan

Belajar melalui bermain

Kanak-kanak paling mudah belajar apabila mereka berasa seronok, jadi tiada cara yang lebih baik untuk belajar bertutur bahasa Inggeris selain belajar melalui bermain. Anda akan berasa kagum betapa banyak anak anda akan belajar, walaupun semasa percubaan percuma – jadi mengapa anda tidak cubanya sendiri?

Mulakan Percubaan Percuma
“Lingumi adalah salah satu aplikasi yang dipersetujui oleh pakar untuk membantu ibu bapa membuat pilihan dengan yakin yang memberi manfaat kepada kemahiran bahasa anak mereka.”
Toby Mather
Founder & CEO of Lingumi

Mulakan Percubaan Percuma

Bermain dan belajar bertutur bahasa Inggeris dengan anak anda menggunakan apl kanak-kanak kami untuk yang berusia 2-6 tahun.

Mulakan Percubaan Percuma